De dieren

EquiGens is gevestigd in een klein dorpje, aan het natuurgebied De Deelen, we wonen aan het water en hebben een eigen strandje. Hier lopen de paarden bij huis, dollen de honden door de tuin, en zijn we bij mooi weer eigenlijk altijd buiten te vinden. 

Dieren vinden we bij EquiGens heel erg belangrijk, dieren oordelen namelijk niet, zijn puur en eerlijk. Met de dieren kan je contact maken en al je verhalen vertellen, zonder dat ze die met iemand zullen delen. Ze geven rust, ze geven liefde en ze zijn er altijd. 

Charly en Max zijn de honden in het gezinshuis, dit zijn de enige dieren die ook binnen wonen. Ze vormen een echt duo, rennen graag achter ballen aan en zijn allebei gek op zwemmen. We zijn aan het kijken of we ook een opvang gezin kunnen zijn voor minder kansrijke honden, als er dan eentje echt heel erg leuk is, dan kan die ook nog blijven. 

Caldero, Primero, Asti en Roosje zijn de paarden. De paarden zijn heel rustig en toegankelijk, behalve op het speelkwartier, dan razen ze als dolle driezen over het land. De paarden kunnen allemaal circuskunstjes die ze graag voor een snoepje showen. Daarnaast werken we aan de hand en wordt er wel eens een ritje gemaakt, voor paardrijlessen kan je elders in het dorp terecht.

We hebben ook nog twee konijnen, Blacky & Dries, foto volgt nog

Charly & Max
Charly & Max
Charly
Charly
Max
Max
Caldero
Caldero
Primero
Primero
Asti
Asti
Roosje
Roosje