Werk of Help mee

Heb jij ook affiniteit met jongeren en wil je ons helpen, dan komen we graag met je in contact. Er zijn tal van mogelijkheden en er is hier altijd genoeg te doen, zowel vrijwillig als betaald. 

Koken

We hebben een mooie grote keuken die van alle gemakken is voorzien, waarin iedere (hobby)kok met plezier een mooie maaltijd kan bereiden. Hollandse pot, of juist een gerecht uit een andere cultuur. Vegetarisch, koolhydraatarm, of juist taarten of desserts het maakt niet uit als je het maar doet met liefde. We zouden het prachtig vinden mensen uit de omgeving zich hiervoor in willen zetten en onze jongeren de kneepjes van het vak willen leren. 

Tuinieren

We hebben grote tuin en ruim 2 hectare weiland, er zijn al verschillende prachtige bomen en stuiken. Daar zijn we erg blij mee, maar weer hebben daar nog niet heel veel ervaring mee. Heb jij groene vingers, zit je vol ideeën en vind je het leuk om ons te helpen om de woonomgeving van de jongeren nog mooier te maken. Twijfel niet en neem contact met ons op.

Huiswerkbegeleiding

Zoals je je voor kan stellen is het niet altijd makkelijk voor de jongeren om met schoolwerk bezig te zijn als het hoofd gevuld is met andere zaken, veel jongeren hebben daarom moeite met sommige vakken op school. Ben jij goed in wiskunde, taalvakken, of iets vergelijkbaars, ben je geduldig en kun je goed uitleggen, dan zijn we vast op zoek naar jou.

Activiteiten

Lijkt het je leuk om een maatje voor onze jongeren te zijn, door samen iets te ondernemen op een positieve ongedwongen manier? 

Een op een, of juist met de hele groep. Vind je het leuk om activiteiten te organiseren, binnen of buitenhuis op onze of andere locatie, dan horen we dit graag! 

Logeeradressen

Onze jongeren gaan zo veel mogelijk naar hun eigen familie in de weekenden en vakanties, maar soms is dit door omstandigheden niet mogelijk. Wil en kun je iets betekenen voor de jongeren die hier mee te maken krijgen en woon je een beetje in de buurt dan nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen. 

Streekproducten

Ben jij een lokale ondernemer en verkoop je groente, fruit, brood, zuivel, vlees, enz (bij voorkeur biologisch) dan kunnen we wellicht een mooie samenwerking aangaan.

Ook fietsenmakers, bloemisten, klusjesmannen, kappers, masseurs, schoonheidsspecialisten, pedicure,    e.d. worden uitgenodigd contact op te nemen.

Stages

Wij zijn SBB erkend leerbedrijf voor pedagogische opleidingen en we staan open voor maatschappelijke stages. 

Ben je op zoek naar een leuke inspirerende stage en spreekt EquiGens je aan, dan kun je altijd contact met ons zoeken.

Werken

Als we een vacature hebben plaatsen we deze onder deze pagina. Mocht er geen vacature zijn, maar ben je enthousiast geworden bij het lezen van de website, dan nodigen we je uit om een open sollicitatie te sturen. Daarnaast komen we graag in contact met freelancers in de zorg. 

Overige

Wil je graag iets doen, maar past dat niet bij de boven genoemde zaken, neem contact met ons op, want we staan altijd open voor andere ideeën. 

Daarnaast komen we graag in contact met mensen die leuke vakantiekampen organiseren voor 12+ jongeren in binnen en buitenland


Momenteel gebben we een mooie vacature open staan, voor een bevlogen jeugdzorg werker. 


Omdat de veiligheid van de jongeren voor ons extreem belangrijk is, is het noodzakelijk dat iedereen die op wat voor manier dan ook bij EquiGens betrokken is, in het bezit is van een recent VOG.